Új spirométer a MIR-től!

SpiroDoc

A MEDICA 2010 kiállításon az olasz Medical International Research egy új, többfunkciós spirométert mutatott be.

A készülék elsősorban spirométer, de pulzoximéterrel és mozgásérzékelővel is el van látva opcionálisan. A készülék azáltal, hogy orvosi és páciens kezelőfelülettel is rendelkezik, alkalmas klinikai és otthoni használatra is. Két részből áll, amint az a képen is látható. Az infravörös, áramlásérzékelő turbinát tartalmazó részből és egy központi egységből. Ha csak a központi részt vásároljuk meg, akkor pulzoximéterként használható és alvásanalízishez is alkalmas. A spirométerkénti használathoz a turbinaegységre szükség van.

A készülék kijelzője fekete-fehér, érintőképernyős. Számítógéphez Bluetooth-szal és USB porton keresztül csatlakozik. A beépített mozgásérzékelője lépészszámlálóként is működhet, ami egy oximetriai vizsgálatnál jó szolgálatot tesz.

Az alvás közbeni oxigénszint figyelése és eltárolása, majd a memóriából a számítógépen megjelenítve nagyon jó alvásanalízishez. A készülékhez alapkiszerelésben jár a WinSpiro adatbáziskezelő és analízisszoftver.A készülék műszaki paramétere olvasható honlapunkon, ahol egy kattintással meg is vásárolható.

  
  
  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babosi.blog.hu/api/trackback/id/tr642557305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Babosi Gyuri blogja

Ha érdekes orvosi műszerről olvasok, akkor írok ide. Legyen nyoma a véleményemnek, bár senkit nem érdekel.

süti beállítások módosítása