Mit kezdjünk az 5G-vel?
Mit kezdjünk az 5G-vel?

FONTOS! Ez nem egy tudományos publikáció, célja csak annyi, hogy a sok téves ismeretet és már összeesküvés elméletekbe hajló híreszteléseket helyre tegye.

...

Ki a f..szom az a Fásy Ádám?
Ki a f..szom az a Fásy Ádám?

Néhány éve, amikor először találkoztam a tévében a Fásy mulatóval, mint műsorral, nem tudtam elkapcsolni, mert teljesen lefagytam. Fásy Ádám "énekelt" Bunyós Pityuval és Sláger Tibóval. Arról, hogy ők a mesterhármas. Hát valaminek nagyon a mestere lehet Fásy, mert azóta Zsülikét , a lányát is színpadra küldte. Ezzel audiovizuális környezetszennyezést okozva. Arról nem mindig tehet egy ember, hogyan néz ki, milyen hangja van. De a környezete megállíthatná ...

Ez a cél !
Ez a cél !

Az alábbi képen jól látszik, mi is a célja a közösségi oldalaknak. Vedd fel a szemellenzőt, mi majd mutatjuk a valóságot. Azt a valóságot, amit mi kreálunk. Te ne is foglalkozz mással, ne is vedd le ezt a fejedről. Szép új világ! Teller Edének köszönhetjük a H-bombát. Azt hiszem, ideje lenne kipróbálni.

facebook_vr.jpeg

Teledoki telemedicina a fióknak?
Teledoki telemedicina a fióknak?

Nem akartam erről írni, ne hangozzék panasznak, de a történelem lapjainak egyik oldalára érdemes felvésni a következő kis történetet.

2012. év végén Dr. Daragó László ötlete alapján elkezdtem fejleszteni egy telemedicina rendszert. Otthoni készülékek (vérnyomás-, vércukormérő, EKG, mérleg, pulzoximéter) okostelefon illetve asztali számítógépek segítségével egy adatbázisba feltöltik a felhasználó mért adatait. Ezeket az adatokat a feltöltő, ...

Szégyen, gyalázat!
Szégyen, gyalázat!

„Jó ideje használják már ezt a gyerekklinikán a 0–5 éves korú gyerekek épületen belüli szállításához” – mondta a Délmagyarországnak Facskó Andrea, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ megbízott elnöke a betegszállító bevásárlókocsiról, amit eredetileg a Facebookra posztolt ki egy felhasználó.

szk.jpg

Bezzeg minden más szarra van pénz! Basszátok meg! Ezért vajon kellett fizetni, vagy csak eltolták a szomszédos bolt mellől? Áááá, nem hiszem el!

Egyszerű a képlet
Egyszerű a képlet

Mostanában sokat hallgatom a Tankcsapda új lemezét. Igen, megvettem, pénzért! 900 forint a MOL kutaknál. Ennyiért nem éri meg a letöltéssel szórakozni. A legjobb szövege ennek van, amit küldök minden érintettnek, de legszívesebben én ordítanám a pofájukba:

Egyszerű a képlet
Átbaszod a népet
Képviselőnek hívnak, de én
Nem viselem el a képed
Egyszerű a helyzet
A politika teljhatalmat szerzett és
Magasról szarik rá, hogy közben
A vészcsengő már jelzett

Babosi Gyuri blogja

Ha érdekes orvosi műszerről olvasok, akkor írok ide. Legyen nyoma a véleményemnek, bár senkit nem érdekel.

süti beállítások módosítása