Kórházak adóssága - közbeszerzéses mutyik, B+ !

A napi.hu cikke szerint havonta 4 milliárd forinttal nő a kórházak lejárt adóssága. Ez azt jelenti, ennek a bejegyzésnek a megjelenésekor kb. 65 milliárd forint nincs kifizetve a beszállítóknak. Azoknak a beszállítóknak, akik ennek a 65 milliárdnak az áfáját már befizették, ami kb. 14 milliárd forint. Ezen felül befizették a TB-t az alkalmazottak után minden hónapban. Hol a lé? Nem kellene elgondolkodni azon, hogy a kórházak gazdasági igazgatóival esetleg a finanszírozással nincs-e valami baj? Valaki lépjen már! Én nem tudok, de a cégem is ebben a csapdában van. Lépni egyelőre csak valakinek a tökére tudnék azok közül, akiknek köze van a kialakult helyzethez.

A kórházak adóssága jelenleg: 65 000 000 000.- forint.

Van még egy ötletem! Abba kellene hagyni a közbeszerzések körüli kutyakomédiát. Tervezem, hogy a Közbeszerzési Értesítőből összeszedem, mit mennyiért vett egy kórház és mellé írom, mennyibe kerül a műszer a piacon. Lenne meglepetés!

A bejegyzés trackback címe:

https://babosi.blog.hu/api/trackback/id/tr176173031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Babosi Gyuri blogja

Ha érdekes orvosi műszerről olvasok, akkor írok ide. Legyen nyoma a véleményemnek, bár senkit nem érdekel.

süti beállítások módosítása